Námestie Majstra Pavla 58
Námestie Majstra Pavla 58

Odkedy v podchode straší alebo moderná mestská mytológia

  • October 27, 2024 - October 27, 2024
  • Free

bojíš sa? a bojíš sa rád/rada? ak to máš 2x áno, say no more!!:-) sú tu ALEX Alex Gerbery a jeho kniha “URBAN LEGENDS/mestské povesti” (2022)

príď v NEDEĽU, 27.októbra 2024 do Mestské divadlo Levoča a uži si príjemne zimomriavkový večer.

17:45 začneme VERNISÁŽOU alexovej výstavy, s URBANom už jeho tretej, “STO BEZMENNÝCH HRÔZ”.

stovka v názve nie je nijaký prázdny symbol na efekt, naozaj bude vystavovať presne 100 čb fotografií svojich jedinečných ilustrácií z venovaní, ktoré zdobia prvú stranu jeho knihy a ktoré sú rozlezené doslova po celom svete, od mexika či usa po nórsko a ktorých majiteľmi sa stali mnohí zahraniční hostia mesta levoča, ale napr. i naša (dnes už bývalá) pani pani prezidentka.

alexova charakteristická pozornosť detailom (lebo všetci vieme kto sa v nich skrýva:-) sľubuje zážitok rovnako jeho stálym fanúšikom ako aj tým, pre ktorých to bude onen povestný ‘prvý kontakt’

18:00 sa z foyer presunieme do divadla aby sme si vypočuli (a pozreli) UMELECKÉ ČÍTANIE z knihy v podaní alexa(autor) a martina Martin Zipser Spišský , ktorého poznáte z urban standupov.

ak ešte neviete •že/•kto/•čo straší v podchode a aké temné historky sa spájajú s altánkom na šišplaci, alebo… ok, nebudeme vypúšťať priveľa bubliniek:-), príď počúvať, pozerať a báť sa. tak príjemne, v bezpečí divadla

vstupné dobrovoľné

Translate »